Kundaliinireiki-energiahoito hoitaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä

Kundaliinireiki-energiahoito hoitaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä

Helposti omaksuttava, perinteisen Usui-reikin ja kundaliinijoogan menetelmiä yhdistävä Kundaliinireiki-energiahoito mm. lievittää stressiä ja kipuja, hoitaa tunteita ja fyysisiä vaivoja sekä tuo tyyneyttä ja rakkautta elämään.

 

Kuvassa kädet muodostava sydänkuvion metsämaisemaa vasten ja kuvan päällä on teksti:"Kundaliinireiki-energiahoito vain 39 €".

 

Mitä kundaliinireiki on?

Kundaliinireiki on 1990-luvulla tanskalaisen reiki-mestari Ole Gabrielsenin kanavoima ja kehittämä reikin muoto. Kundaliinireiki-energiahoidossa yhdistyvät Usui-reikin universaalin elämänenergian ja oman kehon kundaliinienergian, eli luomisenergian aktivoituminen. Kundaliinireiki herättää selkärangan juuressa latentissa tilassa olevan luomisenergian, joka aktivoituessaan pystyy liikkumaan läpi kehon ilmentäen universumin luovaa ja parantavaa voimaa. 

Kundaliinireiki-energiahoitoa pidetään yksinkertaisena ja yhtenä tehokkaimmista reikin muodosta. Menetelmänä se on turvallinen, eikä sen taustalla ole mitään tiettyä uskontoa tai uskomusjärjestelmää. Vaikka Kundaliinireikissä käytetään paljolti samoja tekniikoita kuin perinteisessä Usui-reikissä, sen periaatteet ovat suoraviivaisempia ja yksinkertaisempia. Kundaliinireiki-energiahoidossa ei esimerkiksi käytetä symboleja tai käsien asetteluja kuten perinteisessä Usui-reikissä. 

Kundaliinireiki-energiahoidon oppiminen

Kuten muissakin reikin muodoissa, tässäkin kundaliinireikin virtaus käynnistetään reiki-masterilta saadulla virityksellä. Kundaliinireiki-energiahoidon opiskelu ei edellytä aiempaa kokemusta energiahoitamisesta tai hoidettavana olemisesta, vaan yksinkertaisena tekniikkana se on helposti opeteltavissa. Kundaliinireikiä voi opiskella, vaikka aikomuksena ei olisikaan hoitaa muita, koska perinteisen Usui-reikin tapaan sen on myös tehokas henkisen kehityksen ja itsehoidon menetelmä.

Kundaliinireiki-energiahoidon positiiviset vaikutukset hyvinvointiin

Kundaliinireiki on tehokas hoitomenetelmä, joka kundaliini-joogan ja reikin yhdistelmänä  edistää sekä nopeuttaa kehon ja mielen luonnollista paranemisprosessia palauttaen tasapainon fyysisellä, emotionaalisella, ja henkisellä tasolla.  Kundaliinireiki-energiahoito ei kuitenkaan korvaa lääketieteellistä hoitoa, vaan erilaisista tervysoireista kärsivän on ensisijaisesti hakeuduttava lääkärin hoidettavaksi. Oikein annettuna kundaliinireiki-energiahoito toimii kuitenkin oivallisena tukihoitomuotona lääkehoitojen rinnalla. Kundaliinireiki-energiahoito vaikuttaa myönteisesti hyvinvointiin mm. seuraavin tavoin:

 • vähentämällä stressiä ja sen vaikutuksia
 • lievittää kipua ja sen aistimista
 • hoitaa tunteita ja niihin liittyviä ongelmia
 • voimistaa rauhan ja rakkauden kokemista
 • vapauttaa rajoittavista uskomuksista
 • sovittaa yhteen ihmissuhteisiin liittyviä ongelmia
 • tasapainottaa kehon energiavirtauksia
 • hoitaa menneisyyden traumoja
 • henkisellä tasolla vie ihmisen sisäiselle itsensä löytämisen matkalle ja kohottaa tietoisuustasoa
 • herättää henkilön hänelle luontaisia potentiaalisia kykyjä ja lahjoja

   

  Parhaan käsityksen kundaliinireiki-energiahoidosta saa tutustumalla siihen kokeilemalla hoitoa. Jos mielenkiintosi heräsi, niin voit varata oman Kundaliinireiki-energiahoitosi kätevästi Paivikan verkkokaupan kautta: https://paivikka.fi/products/kundaliinireiki-energiahoito-etana

  Rakkaudella

  Päivi

  Reiki- ja kundaliinireiki master

  Paivikka

  Takaisin blogiin