Kokemuksia Usui reiki- ja kundaliinireiki-energiahoidosta etänä

Kokemuksia Usui reiki- ja kundaliinireiki-energiahoidosta etänä

Monella meistä on epäilyksensä sen suhteen miten tehokkaita reiki- ja kundaliinireiki- energiahoidot ovat etenkin etähoitoina. Ihmeellistä kyllä, energiahoidot toimivat yhtä hyvin niin kontaktihoitoina kuin etänäkin annettuina, koska reiki- ja kundaliinireiki ovat molemmat ajasta ja paikasta riippumatonta energiaa ja välittyvät tehokkaasti hoitajan välittämänä eri paikassa sijaitsevalle hoidettavalle.

Etähoitotekniikan opetteleminen

Etähoitamisen tai toiselta nimeltään kaukohoidon tekniikka opetellaan Usui Shiki Ryoho reiki 2 -kurssilla. Kundaliinireikissä etähoidot aktivoidaan hoitajalle kundaliinireiki 1 -aktivoinnissa. Helposti opeteltavan tekniikan avulla Usui Reikiä voidaan antaa etänä yhtäaikaisesti yhdelle tai useammalle henkilölle.  Useammalle henkilön etähoidosta käytetään yleisesti nimeä reiki-ryhmäenergiahoito. Etähoitoa opeteltaessa huomataan, että etänä annettu energiahoito on intensiivisempää, joten 20 min hoito vastaa noin tunnin kontaktihoitoa. 

Etähoidettaessa energiahoitaja ikään kuin toimii puhelinkeskuksena ja ohjaa reiki-energiaa tai kundaliinireiki-energiaa hoidettavalle hänen liittymään. Energiahoitaja välittäessä reiki- tai kundaliinireikienergiaa ja hoidettava vastaanottaessa energiaa yhtäaikaisesti, tuntee hoitaja yleensä vahvan yhteyden hoidettavaansa ja voi, kuten esimerkiksi omalla kohdallani, aistia omassa kehossaan hoidettavan energiavirtauksiin ja fyysiseen olotilaan liittyviä tuntemuksia sekä niiden muutoksia hoidon edetessä. 

 

Jos taas reiki- tai kundaliinireiki-energiahoitoa annetaan niin, että hoidettava vastaanottaa hoidon eri aikaan, esim. Prana-pallon muodossa, ei hoitajalle muodostu samanlaista yhteyttä hoidon aikana kuin hoitoa yhtäaikaisesti annettaessa ja vastaanotettaessa. Itse kuitenkin aistin vahvasti miten hoito pakkautuu Prana-palloksi ja voin esimerkiksi havaita, että jokaisen Prana-pallon väri on erilainen ja pallojen koko ja  koristelut vaihtelevat suuresti vastaanottajasta riippuen. Joskus voi myös tulla joitakin mielikuvia tai melodioita mieleen hoitoa tehdessä. Minusta tuntuukin tärkeältä kertoa hoidettaville myös näistä, koska hoidettava voi kokea nämä tiedot omakohtaisesti tärkeiksi. Olen laittanut hoitoa hoidettavalle mm. yönsinisessä mustalla pitsillä pakatussa Prana-pallossa kuten myös kultaisessa nuolenpääkirjoituksen tapaan koristellussa Prana-pallossa.

Kokemuksia perinteisestä Usui Reiki-energiahoidosta etänä

Millaisia kokemuksia hoidettavillani on ollut tekemiini etähoitohin liittyen? Keski-Euroopassa asuva hoidettavani on esimerkiksi kokenut kaikki etänä annetut reiki-energiahoitoni todella voimakkaina ja hänen mukaansa noin 20 - 30 min hoito tuntuu teholtaan vastaavalta kuin hänen kotipuolessa vastaanotettu kahden tunnin kontaktihoito, vaikka etähoito kestääkin huomattavasti vähemmän aikaa. Etänä annetun reiki-energiahoidon jälkeen hän on tuntenut olonsa onnelliseksi ja virkistyneeksi. Myöskin krooniset kivut jaloissa ja käsissä ovat helpottuneet hoidon jälkeen. 

 

 

Eräs naispuolinen hoidettavani, joka oli etänä annetun reiki-energia-hoidon aikana eri puolilla Suomea, koki hoidon myös voimakkaasti kehossaan. Hänen flunssan oireensa lievittyivät siten, että koko päivän tuntuneet vilunväreet muuttuivat lämpöisiksi aalloiksi hoidon aikana ja hävisivät kokonaan. Seuraavana päivänä hän laittoi viestiä, että flunssa oli kokonaan poissa. Itse tunsin hoidon aikana flunssan oireita kehossani sekä käsissäni tärinää, jomotusta ja kihelmöintiä.

Kokemuksia Kundaliinireiki-hoidoista etänä

Ennen kuin laitoin “Kundaliinireiki-energiahoito sinulle sopivasti” - hoidon tarjolle verkkokauppani testasin sitä huolellisesti Kundaliinireiki master -kurssin jälkeen. Halusin testihoitojen avulla henkilökohtaisesti vakuuttua siitä, että ajasta ja paikasta riippumaton kundaliinireiki-energiahoito todellakin toimii ja sen vastaanottaminen onnistuu juuri silloin kuin hoidettava niin itse haluaa. Kyseessä on siis Prana-palloon pakattava 30 - 45 min Kundaliinireiki-energiahoito, jonka hoidettava voi vastaanottaa itse haluamanaan ajankohtana. Oli ihanaa huomata, että tämäkin hoitomuoto toimi halutulla tavalla.

Eräskin nainen Etelä-Suomesta kertoi, että Kundaliinireiki-energiahoito Prana-pallon muodossa oli huikean hieno kokemus ja syvästi eheyttävä. Hän koki hoidon lempeän parantavana. Koko kundaliinireiki-hoidon aikana hoidettavallani oli paljon kehollisia luihin, niveliin, lihaskalvoihin ja hermoihin liittyviä tuntemuksia. Hän myöskin raportoi tunnepuolen tuntemuksista hoidon aikana ja kertoi, että mieleen oli hoidon aikana noussut paljon aiempiin tapahtumiin liittyvä muistoja ja tunteita, joita hän oli päässyt työstämään hoidon aikana.

 

 

Kundaliinireiki-energiahoito etänä Prana-pallon muodossa annettuna on toiminut hyvin myös eräällä miehellä, jota olen hoitanut tällä menetelmällä useamman kerran. Hänen kertomansa mukaan hoidon myötä mm. häntä vaivannut korvakipu ja toisella kerralla jalkojen kivut ovat hävinneet hoitojen myötä kokonaan. Hoidon aikana hän on tuntenut energiavirtausta eri puolilla kehoa sellaisissakin paikoissa, jotka ovat tuntuneet ihan normaaleilta ennen hoidon vastaanottamista. Tuntemukset olivat vaihdelleet kundaliinireiki-energiahoidon aikana eri puolilla kehoa ja hoidettavani on kokenut, että ikään kuin hänen kehoaan olisi skannattu  edestakaisin päästä jalkoihin ja takaisin hoidon aikana. Hoidon jälkeen olo oli hoidettavan mielestä tuntunut mukavan rennolta kaikkien hoitokertojen jälkeen. Hoidon vastaanotto oli hänen mielestään helppoa ja hoito oli käynnistynyt hetken kuluttua siitä, kun hoidettava oli pyytänyt saada vastaanottaa hänelle lähetetyn hoidon.

Kokemuksia reiki-ryhmäenergiahoidoista

Reiki-ryhmäenergia hoito on kokemuksena niin hoitajalle kuin osallistujalle mahtava kokemus. Hoitajana on hienoa tuntea ykseyttä hoidettavien kanssa ja hoidettavat puolestaan kokevat hoidon aikana energiavirtauksia, näkevät värejä ja voivat myös kokea universaalia ykseyttä muun ryhmän kanssa. Osa myöskin raportoi fyysisten vaivojen helpottumisesta hoidon aikana. Olo ryhmäenergiahoidon jälkeen on yleensä rento ja virkistynyt. Taloudellisesta näkökulmasta katsottuna ryhmäenergiahoidot ovat yleensä edullinen tapa ladata jaksamista ja energiaa omaan arkeen.

Kokeile rohkeasti

Hoidan ja hoidatan itseäni reiki- ja kundaliinireiki-energiahoidolla säännöllisesti. Energiahoitojen myötä olo tuntuu hyvältä ja energiaa sekä elämäniloa riittää kiireiseen arkeen. Suosittelen siis rohkeasti kokeilemaan omakohtaisesti perinteistä Usui Shiki Ryoho reiki-energiahoitoa tai kundaliinireikihoitoa tai miksei vaikka molempia. Itse koen Usui reiki-energiahoidon rakkaudellisena energiana ja Kundaliinireiki-energiahoidon taas suoraviivaisempana energiavirtauksena. Voit tutustua Paivikan erilaisiin energiahoitoihin täällä: https://paivikka.fi/collections/kaikki-hoidot-ja-kurssit

Rakkaudella

Päivi Nieminen


Usui Shiki Ryoho master ja Kundaliinireiki master

Paivikka

Takaisin blogiin